» » Ermal Fejzullahu - Për Një Dashuri
Ermal Fejzullahu - Për Një Dashuri album download
Ermal Fejzullahu - Për Një Dashuri album download
Performer: Ermal Fejzullahu
Title: Për Një Dashuri
Style: Europop
Rating: 4.7/5
Format: MP3 FLAC VQF WMA MP1 ADX MPC MP2 AHX
FLAC size: 1847 mb | MP3 size: 1143 mb | WMA size: 1365 mb
Genre: Electronic / Pop

Për një dashuri (Romanian translation). Artist: Ermal Fejzullahu. Song: Për një dashuri 5 translations. dhe te shkrihem per nje dashuri. dhe te lutem, dhe te lutem.

More Ermal Fejzullahu. Listen to Për Një Dashuri now. Listen to Për Një Dashuri in full in the this site app. Play on this site.

Learn about Ermal Fejzullahu: her birthday, what she did before fame, her family life, fun trivia facts, popularity rankings, and more. One of his earliest releases was the 2005 album Për Një Dashuri. He was the winner of the 2015 Top Fest music competition. He is the son of famous singer Sabri Fejzullahu. Both he and fellow performer Bleona Qereti were born in Albania. Ermal Fejzullahu Popularity.

Për Një Dashuri ‎(Cass, Album). Ekskluzive Supersonic Records.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Ermal Fejzullahu - Per nje dashuri, 11 Janar 2005 - Top Fest 2. Diagram Slider. Ermal Fejzullahu - Për një dashuri (Official Song 2016). Ermal Fejzullahu - Nje Buzqeshje Do Ta Gjej. Ermal Fejzullahu - Nostalgjia.

Ermal Fejzullahu is a World Music Singer. Ermal was born in 1980s, in the middle of Millennials generation. DID YOU KNOW He was the winner of the 2015 Top Fest music competition. FACT Both he and fellow performer Bleona Qereti were born in Albania. Currently, Ermal Fejzullahu is 30 years old. His next birthday is. away.

Ermal Fejzullahu & Gjiko 2016.

Tracklist

A1 Qika e Prishtinës
A2 Të Kujtoj Me Mallë
A3 Nuk Mund Të Të Fal
A4 Dashuria Nuk Mësohet N' Libra
A5 Për Një Dashuri
B1 Mike
B2 Vajzat
B3 Me Tejo Të Të Dua
B4 Nje Buzëqeshje
B5 Nostalgjia